Comunicate de presaUtile

Cand sa chemi un instalator Bucuresti si cum gasesti unul priceput?

0
instalator bucuresti

Sa gasesti un instalator Bucuresti bun poate deveni rapid o sarcina care iti da dureri de cap: sute de anunturi online, numere de telefon care nu functioneaza, mesteri care nu iti ofera un raspuns clar privind preturile sau ora/ziua la care se pot deplasa pentru constatare. Ca sa nu pierzi timp si pentru a evita durerile de cap, tine cont de cateva aspecte, care simplifica cercetarea: tipul defectiunii si cate de urgenta este (sau ar putea deveni) si elementele comune pe care le au instalatorii priceputi – spre a te asigura ca ai ales corect.

Am o urgenta! Sau nu? Iata cand se impune sa chemi un instalator Bucuresti

Nu stii cand sa chemi instalatorul sau cand ar putea deveni prea tarziu pentru a nu plati daunele? Am identificat cele mai frecvente situatii in care este nevoie de cautarea unei firme de instalatii si solicitarea serviciilor unui instalator Bucuresti autorizat, chiar in regim de urgenta:

–        Ai ramas fara apa

Fiind una dintre resursele de baza pentru ca o locuinta sa fie functionala, va trebui sa chemi instalatorul in care ai constatat ca apa nu mai curge. Totusi, verifica inainte la administratie blocului, cartierului, precum si pe pagina oficiala a furnizorului local – uneori sunt desfasurate lucrari de reparatii care impun oprirea temporara intr-o anumita zona a localitatii. De asemenea, in cazul in care apa rece curge in continuare, dar nu mai curge apa calda si ai centrala termica sau boiler, este posibil ca defectiunea sa provina de la acestea.

–        Ai remarcat ca apa picura de sub chiuveta intr-un ritm alert

Este clar ca nu esre vorba despre o fisura mica, ce suporta amanare cateva ore, ci de o urgenta. Va fi nevoie sa actionezi rapid prin oprirea apei de la sursa principala si chiar sa anunti vecinii de pe aceeasi coloana de apa, sa faca acelasi lucru, in cazul in care locuiesti la bloc. Mai apoi, solicitarea unui specialist este obligatorie – transmite firmei contactate ca exista un pericol de inundatie, daune materiale locuintei dumneavoastra si a vecinilor, pentru a prioritiza solicitarea ta.

Infundarea vasului de WC sau a scurgerilor de la chiuvete, cada sau cabina de dus reprezinta o urgenta, atunci cand nu exista nicio varianta de remedie, chiar si pentru cateva ore – utilizarea uneltelor specifice, folosirea de solutii din comert. Apeleaza cu incredere la un instalator autorizat cu experienta si pentru acest tip de serviciu.

instalator bucuresti sector 1Sfaturi utile – Cum gasesti un instalator Bucuresti priceput?

  •     Asigura-te ca este specializat in lucrarile de montaj/defectiunile pe care le soliciti

Vei gasi un instalator bun pentru defectiunea sanitara sau lucrarea pe care vrei sa o demarezi atunci cand apelezi la o firma profi. Aceasta dispune de minim o persoana pentru fiecare departament al domeniului instalatiilor (sanitare, termice).

  •     Intreaba de autorizatia de lucru

Evita sa lucrezi cu instalatori neautorizati, chiar si atunci cand stii clar ca fac treaba buna. Firmele autorizate pot sa iti ofere garantia lucrarii – echipa de lucru este instruita permanent, iar echipamentele de lucru sunt imbunatatite constant.

  •     Fii atent la modul de comunicare

Modul in care vei comunica defectiunea sau solicitarea de montaj il va ajuta pe instalatorul cu care ai luat legatura sa-ti raspunda cu precizie la intrebari: costuri aproximative, durata de lucru, ora/ziua la care se va prezenta si alte detalii utile.

Servicii oferite de un instalator Bucuresti – este vorba despre o urgenta sau mai poti astepta?

Recunoastem cu totii o urgenta – apa picura de la o teava, vasul de WC s-a infundat sau ai remarcat un perete ud – insa nu orice teava care picura este o lucrare ce nu mai suporta amanare. Pentru a evita plata unei deplasari in regim de urgenta a unui instalator Bucuresti autorizat, comunica eficient toate detaliile defectiunii remarcate – in cele mai multe cazuri, daca apa picura foarte lent, ti se va recomanda sa opresti apa de la sursa si sa asezi, desigur, un recipient pentru colectarea apei care insa picura. In mod evident, nu inseamna ca instalatorul nu se va deplasa la adresa, dar o astfel de defectiune minora poate astepta pana la 24 de ore.

Aceste mici incidente sunt exact motivele pentru care sunt recomandate verificarile anuale, chiar si atunci cand nu ai remarcat vreo problema – instalatorul poate sa remarce slabirea unui cot, a unui fiting, o teava ruginita etc, respectiv sa iti recomande sa realizezi lucrarile potrivite. Mai exact, daca au fost gasite anumite defectiuni, iti va recomanda sa demarezi lucrarile de reparatie, ce pot fi realizate chiar in aceeasi zi, sau lucrari de inlocuire a instalatiilor, partiale sau complete, care pot dura mai mult si pot fi programate in viitor.

Tine cont de sfaturile oferite mai sunt pentru a te asigura ca alegi un instalator Bucuresti priceput – investitia intr-o echipa de incredere si materiale de calitate inseamna evitarea defectiunilor pentru o durata mai mare de timp.

Detalii Luk Install – instalatii sanitare si termice

Telefon – 0743 697 295

Mail – office@lukinstall.ro  

Website – www.lukinstall.ro

Fibra carbon pentru ambarcatiuni navale – cum sunt utilizate materialele de ultima generatie pentru aplicatii de exceptie

Previous article

Cate necesitati, atatea solutii cu serviciul de confectii metalice usoara. Balustrade metalice, garduri metalice sau porti metalice?

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *