StiriUtile

Cum se spală hainele pentru a le dezinfecta de coronavirus

0
cum-scapam-de-coronavirus-de-pe-haine

Cum se spală hainele pentru a le dezinfecta de coronavirus?

Cercetarea specifică asupra modului în care acest nou coronavirus interacționează cu hainele este încă un proces în desfășurare.

Mai mult decât epidemiologi sau medici, mulți oameni par să aibă o mulțime de lucruri de spus, dar trebuie să se analizeze toate acestea.

Odată cu ravagiile pandemice ale coronavirusului, a devenit stresant pentru majoritatea oamenilor să desfășoare activități în viața de zi cu zi. Lucruri precum cumpararea alimentelor, spălarea hainelor, cumpărarea legumelor și fructelor … toate activitățile par să poarte amenințarea unui coronavirus nebunesc, extrem de contagios, care ne poate infecta.

Cum se spală hainele pentru a le dezinfecta de coronavirus?

1. Dacă ați tusit, stranutat sau sters nasul pe hainele pe care le purtati, considerați-le contaminate si spalati-le de urgenta.

2. Nu folosiți prea mult detergent. Dacă urmele de săpun rămân în haine, ele atrag murdăria care poate rămâne înapoi în haine și vă irită pielea.

3. Clătiți până când apa nu are urme de detergent.

4. Hainele spălate se usuca la soare.

5. Expertul în domeniul sănătății, Carol Winner, sugerează că ar trebui să utilizați măsuri de protecție, cum ar fi să purtați mănuși, să vă spălați pe mâini, să nu vă atingeți fața și să dezinfectați toate suprafețele mașinilor pe care le utilizați.

Purtând mănuși și asigurându-vă că unul nu atinge fața de multe ori poate salva unul de la a permite virusului să vă intre în gură, nas și ochi.

Bilantul COVID 19 a ajuns la 631 de victime in Romania

Previous article

5 electrocasnice pe care nu le cureti niciodata desi ar trebui

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stiri