Lifestyle

Nunta de vis exista! Ce conditii trebuie sa indeplineasca un local de nunta pentru a fi perfect pentru tine?

0
local-nunta

Cautarea unui local de nunta pentru sarbatorirea fericitei zilei este, de regula, unul dintre punctele de top de pe lista de organizare. Vestea buna este ca etapa cercetarii optiunilor disponibile si alegerea finala a localului este una dintre cele mai placute activitati de organizare. In plus, decizia finala de rezervare a unei anumite locatii este o sarcina facila, atunci cand inainte de vizualizare sunt trasate cateva cerinte, iar localul le bifeaza. 

Orice cuplu isi doreste ca ziua nuntii sa fie deosebita, sa marcheze inceputul unei noi etape ca parteneri de viata, moment pe care il impartasesc cu familia si toti cei dragi. 

Care este “setul standard” de criterii si intrebari care trebuie adresate managerului unui local de nunta?

Stabilirea zilei de vizionare a locatie trebuie sa va determine sa alcatuiti o lista cu o serie de intrebari pe care sa le adresate managerului. 

Disponibilitate

Cautarea unui local de nunta reprezinta cel mai clar semn ca planurile de casatorie incep sa se concretizeze. De aceea, daca aveti in minte cateva localuri, este extrem de important sa fie verificata disponibilitatea acestora cat mai curand posibile. Cei mai priceputi planneri de evenimente recomanda ca alegerea salii sa fie facuta cu un an inainte de marele eveniment.

Capacitatea salii

Fie ca localul are una sau mai multe sali destinate organizarii de evenimente, este important ca numarul aproximativ de invitati sa fie transmis inca de la inceput – o petrecere nu este reusita nici daca este supraaglomerata, dar nici daca nu se umple. Echilibrul perfect este cel in care amplasamentul sa fie potrivit pentru numarul de invitati alaturi de care va fi celebrata uniunea celor doi miri, astfel incat toata lumea sa se simta confortabil, iar personalul sa poata parcurge sala cu usurinta. 

La fel de importante sunt si consultarea dimensiunii zonei/ringului de dans, precum si dotarile de care dispune localul (sonorizare, spatiu pentru formatie, DJ). 

Decor si culori

Pe parcursul cercetarii locatiilor disponibile de nunta, cuplul va avea ocazia sa vizualizeze sali cu decor clasic, modern, eclectic, in diferite culori si de diferite dimensiuni. In afara unei tematici atipice, alegerea corecta va fi insa o sala in culori mai neutre, care permite amenajarea conform preferintelor.

Astfel, cele mai bune localuri de nunta pun la dispozitie si decorul – pentru a bifa inca o sarcina din numeroasele listate in planul de organizare.

Locuri de parcare, modalitati de cazare si acces catre locatie

Indiferent cat de frumos este interiorul locatiei, accesul si numarul locurilor de parcare sunt aspecte de care trebuie sa tineti cont cand luati decizia finala. De altfel, pentru multi dintre invitati va fi nevoie de cazare – un local care are in apropiere si un hotel sau pensiune este ideal. 

Meniu

Meniul, felul de prezentare si costul acestuia sunt importante. Cele mai avantajoase oferte de inchiriere pentru un local de nunta sunt cele care nu percep si alte taxe (cost separat pentru inchiriere, taxa dop si alte taxe). Detaliile despre meniu trebuie discutate cel mai mult: bauturile incluse, open bar, tipuri de bauturi (alcoolice si nealcoolice)

Este preferabil ca meniul sa poata fi gustat, sa contina preparate traditionale, dar si cateva gustari actuale, pentru a multumi gusturile tuturor celor invitati. 

Alte sfaturi si recomandari pentru alegerea unui local de nunta

Bineinteles ca este recomandat sa va bucurati de avantajele tuturor resurselor de care dispui, asa ca puteti tine cont de recomandarile prietenilor, colegilor, cunostintelor care deja au trecut prin aceasta etapa. Participarea la targurile de nunti poate fi iarasi o activitate potrivita pentru organizarea nuntii. 

Simposio Events dispune de sali pentru evenimente frumos decorate – asa ca poti vizualiza un local de nunta pus la punct – amenajat intr-un stil elegant, meniu variat si conditii avantajoase de desfasurare a colaborarii. 

Serviciile furnizate de firme specializate – ce presupun lucrarile de foraje puturi Bucuresti?

Previous article

Integrarea de copertine terase in proiectele moderne de amenajare

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *