Constructii si Amenajari

Cate necesitati, atatea solutii cu serviciul de confectii metalice usoara. Balustrade metalice, garduri metalice sau porti metalice?

0
confectii metalice

Pentru a da un aspect nou exteriorului casei, nu este nevoie de transformari radicale: serviciul de confectii metalice permite adaugarea unui element decorativ de exceptie, oferind astfel cladirilor o personalitate deosebita, fie ca este vorba despre designul unei porti de fier, despre balustrade metalice sau despre garduri din tabla traforata.

Asadar, elementele de amenajare si de decor, realizate din confectii metalice, reprezinta o decizie excelenta pentru transformarea totala a aspectului constructiei, fara interventii majore si lucrari care dureaza timp indelungat.

Cum sa transformi exteriorul proprietatii tale cu confectii metalice de calitate

Proiectele inteligente de reamenajare si redecorare nu implica neaparat inlocuirea unei parti majore de elemente din exterior sau interior, ci mai degraba presupun alegerea unor schimbari mici, dar cu efecte vizuale greu de trecut cu vederea.

Prin intermediul serviciilor de confectii metalice pot fi realizate numeroase modificari, printre care urmatoarele trei tipuri, care vor da un suflu nou casei:

  •   Balustrade metalice

Vizualizezi un proiect de reimprospatare a scarilor exterioare, a zonei din casa scarii sau chiar a scarilor interioare?

Te poti orienta catre balustradele metalice, prin intermediul carora sa creezi un design arhitectural impunator. Daca esti mai atras catre zona de design minimalist, metalul este un material ofertant, din care poti fi create diverse modele, aftel incat sa imbrace spatiile intr-o maniera nobila, eleganta, dar simpla si placuta ochiului.

  •   Garduri din fier forjat

Amenajarea cu garduri din fier forjat nu doar ca protejeaza proprietatea, casa sau cladirea transformata in spatii de birouri, de exemplu, dar confera totodata un plus de eleganta. In functie de preferintele solicitantilor, gardul poate fi intr-un design simplu sau complex, insa efectul va fi unul placut.

Unul dintre avantajele metalului utilizat in confectiile metalice si proiecte executii usoare din metal este durabilitatea. Odata investit intr-un astfel de proiect, nu va trebui sa te ingrijorezi pentru multi ani de la montaj – metalul este rezistent si protejeaza proprietatea.

confectii metalice porti

  •   Porti de fier

Alaturi de gardul din tabla traforata, portile realizate din acelasi material sunt rezistente, impunatoare si reprezinta o investitie inteligenta. Daca in cazul alegerii designului gardurilor, decizia este luata mai repede, in cazul portilor, este important sa se opteze pentru adaugarea unor ornamente deosebite, care vor diferentia proprietatea de cele invecinate.

Proiectele de acest tip pot fi intotdeauna personalizate, insa atunci cand nu puteti decide, exista un specialist in cadrul echipei de lucru, care va poate propune variante si modele de ornamente de creat pentru confectiile metalice dorite, astfel incat sa se integreze perfect in designul general existent.

In plus, executia metalica usoara nu se rezuma doar la aceste elemente practice de amenajare, clientii putand opta si pentru: rafturi, grilaje, suporti, copertine, carcase de calorife si ornamente diverse.

Atat balustradele metalice, cat si gardurile si portile reprezinta o investitie majora, care functioneaza optim pentru o perioada indelungata, nefiind nevoie decat de selectarea unui model select, care sa ramana de actualitate si peste ani.

Master Metal – o echipa profesionista specializata in servicii de executie metalica usoara

Spre deosebire de lucrarile si proiectele de confectii metalice, serviciile de executie metalica usoara se incadreaza mai degraba in categoria proiectelor de arta. Aceste proiecte necesita experienta specializata atat pentru proiectare, cat si pentru fabricatie si mai apoi montaj. Alegerea materialelor de calitate reprezinta doar prima parte a procesului de lucru, executia si finisarea conform cerintelor de proiect insemnand creativitate si pricepere, pe care doar profesionistii le pot avea. Astfel, gradul de dificultate a unui proiect este determinat de designul decorativ, respectiv de complexitatea ornamentala implicata.

Master Metal este unul dintre producatorii romani care asigura o gama variata de produse si servicii acestul domeniu vast al confectiilor metalice. Preturile practicate sunt competitive, atat pentru serviciul de executie metalica usoara, cat si pentru restul categoriilor de produse si servicii, incluzand serviciile adiacente oferite (design, proiectare, vopsire, transport), ce reprezinta un avantaj al colaborarii.

Date de contact:

logo master metal

Telefon – 0742 828 049

Mail – contact@mastermetal.ro 

Site Web – www.mastermetal.ro

Adresa – B-dul Metalurgiei, nr.78 – sector 4, Bucuresti

Cand sa chemi un instalator Bucuresti si cum gasesti unul priceput?

Previous article

Trotinetele electrice Lime – disponibile de acum din aplicatia Uber

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *